Tiltech heet iedereen welkom op onze opendeurdagen van 15 en 16 Mei 2019, doorlopend van 10Hr tot 16Hr.

Hefsystemen van Tiltech halen uw kosten naar beneden

20 september 2016

Onze speciale til- en hefsystemen zijn niet alleen enorm handig op de werkvloer, ze zorgen er op termijn ook voor dat uw personeel langer kan meedraaien. Daarbovenop wordt uw productiesnelheid verhoogd en dalen uw algemene kosten.

Hogere rendabiliteit

Met behulp van de aangepaste hijs- en hefsystemen van Tiltech is het voor uw personeel veel gemakkelijker om opdrachten alleen uit te voeren, niet in het minst voor fysiek minder sterke medewerkers. Hierdoor kan elk personeelslid efficiƫnt ingezet worden en kunnen de overige werkkrachten andere taken uitvoeren zodat er meer en sneller gewerkt kan worden op kortere tijd.

Nooit klachten

Aangezien de pensioenleeftijd opgetrokken is, moet iedereen nu langer werken. Maar dankzij onze functionele til- en hefsystemen verbetert uw ergonomie en worden uw medewerkers een stuk minder fysiek belast. Zo is er minder kans dat uw personeel thuis moet blijven door nek-, rug-, en/of andere klachten.

Altijd beschikbaar

In tegenstelling tot mensen worden onze machines nooit ziek. Ze voeren bovendien het werk uit van meerdere arbeiders waardoor er op elk moment meer personeel beschikbaar is op de werkvloer. Als er toch iemand afwezig is, kan die dus eenvoudig vervangen worden door een andere medewerker.

Graag meer weten?

Wilt u meer informatie over ons aanbod aan til- en hefsystemen? Of wilt u graag te weten komen hoe ze uw rendabiliteit kunnen verhogen en uw kosten kunnen verlagen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen u met veel plezier aan een oplossing op maat.

Tiltech nv -  Hoogveld Vriesenrot 22 -  9200  Dendermonde -  Belgium
  • VCA
  • ISO 14001