Tiltech heet iedereen welkom op onze opendeurdagen van 15 en 16 Mei 2019, doorlopend van 10Hr tot 16Hr.

Test onze hefmachines uit tijdens de opendeurdagen

16 februari 2017

Ben je benieuwd naar het volledige gamma til- en hefsystemen van Tiltech? Noteer dan zeker 8, 9 en 10 maart in je agenda. Op deze 3 dagen openen we namelijk de deuren van ons bedrijf en kom je alles te weten over onze oplossingen. Je kan alle machines zelfs uitttesten!

Tiloplossingen in actie

Manipulators, liftkarren, takels, rolbruggen, zwenkkranen … Wat voor hefoplossing onze klanten ook zoeken, Tiltech heeft of maakt een machine op maat. Die oplossingen willen we je graag tonen. Daarom krijg je tijdens de opendeurdagen de mogelijkheid om onze hefmachines aan het werk te zien. Natuurlijk zijn onze experts ook paraat voor een woordje uitleg en een antwoord op je vragen. Steek je graag zelf de handen uit de mouwen? Dan laten we de bediening van onze machines met plezier even aan jou over.

We heffen ook het glas

Tijdens de opendeurdagen heffen we niet alleen materialen, maar ook het glas. Elke bezoeker krijgt namelijk een fles cava cadeau; de favoriete drank van onze zaakvoerder! Hij en zijn team hopen jou op 8, 9 of 10 maart te mogen verwelkomen voor een praatje. Tot dan!

Waar? Hoogveld Vriesenrot 22, 9200  Dendermonde
Wanneer? 8-10 maart, 10-16 uur

Tiltech nv -  Hoogveld Vriesenrot 22 -  9200  Dendermonde -  Belgium
  • VCA
  • ISO 14001