Tiltech heet iedereen welkom op onze opendeurdagen van 15 en 16 Mei 2019, doorlopend van 10Hr tot 16Hr.

Tilsystemen in de farmaceutische sector

13 september 2016

4 manieren waarop Tiltech de farmacie helpt

Hygiëne

In de farmaceutische sector is hygiëne een topprioriteit. Om tegemoet te komen aan de strenge veiligheidsvoorschriften die in de farmaceutische sector gelden, werkt Tiltech zijn tilsystemen af met roestvrij staal in plaats van met gelakt staal.

Efficiëntie

Tiltech is ontstaan vanuit een hang naar efficiëntie. Over de jaren heen blijft ons team van ingenieurs nadenken over hoe we de productieprocessen in een werkplaats vlotter kunnen doen verlopen. Onze hef- en tilsystemen kunnen het werk van twee personen halveren. U ‘wint’ een werkkracht die u elders kunt inzetten om zo de productiesnelheid gevoelig te verhogen.

Ergonomie

Ook in de farmaceutische sector wordt vaak met zware systemen en producten gewerkt. Heffen en tillen is extreem belastend voor de rug – zeker wanneer de persoon in kwestie niet correct door de knieën buigt.

En omdat iedereen langer moet werken dan vroeger – en dus langer fysiek belast wordt, is ergonomie vandaag een heet hangijzer. Tiltech kan ook hierbij helpen: met onze semi-automatische systemen zijn rugklachten van de baan.

Snelheid

Pneumatische manipulatoren in onze hef- en tilsystemen helpen de snelheid van manueel tillen te evenaren.

zwenkkraan pharma

Interesse?

Heeft u vragen over onze hef- en tilsystemen, en hoe we die inzetten in de farmaceutische sector? Contacteer ons gerust. We helpen u graag persoonlijk verder. 

  • hefsysteem pharma
Tiltech nv -  Hoogveld Vriesenrot 22 -  9200  Dendermonde -  Belgium
  • VCA
  • ISO 14001