Tiltech heet iedereen welkom op onze opendeurdagen van 15 en 16 Mei 2019, doorlopend van 10Hr tot 16Hr.

Leeftijdsbewust personeelsbeleid loont!

Oudere werknemers die al hun hele leven aan het werk zijn in zware werkomstandigheden hebben het vaak moeilijk op de arbeidsmarkt. Zware gewichten heffen en tillen wordt minder vanzelfsprekend. Maar uiteraard wil je die waardevolle, ervaren werkkrachten niet kwijt. Als u initiatieven neemt rond human resources of werkbaarheid voor 45-plussers, kunt u daarvoor financiële tegemoetkomingen aanvragen bij het Vlaams Agentschap voor Innoveren en Innovatie of bij het Brusselse Ervaringsfonds. Zo willen de overheden de tewerkstellingsgraad van oudere werknemers verhogen.

Wij helpen je graag een handje

Dankzij onze ergonomische til- en hefsystemen en onze oplossingen op maat verhoog je het werkcomfort van je oudere medewerkers. Hun lichaam wordt minder belast, waardoor ze de hele dag hetzelfde werktempo kunnen aanhouden en minder snel uitvallen door rugklachten. Een investering in een hefsysteem levert je zo 2x economische winst op. De productiviteit van je werknemers verhoogt én je kunt subsidies ontvangen voor opleiding, advies of strategisch advies personeelsmanagement.

De precieze voorwaarden en procedure om een aanvraag in te dienen vind je op de website van de Vlaamse overheid of van de overheidsdienst Brussel voor economie en werkgelegenheid

Tiltech nv -  Hoogveld Vriesenrot 22 -  9200  Dendermonde -  Belgium
  • VCA
  • ISO 14001