ASP Protection cover

Componenten Robothoes 01

ASP cover voor je robot

Vuil, stof, te hoge of lage temperaturen, … het zijn allemaal factoren die na verloop van tijd nefast zijn voor je robot.
Met de beschermhoezen van ASP Protection wapen je jezelf tegen vroegtijdige slijtage van jouw robot.

Voordelen van robothoezen

Robothoezen dienen in eerste instantie om je robot proper te houden. Daarnaast bieden ze ook bescherming tegen beschadiging en tegen hitte. Bovendien kunnen onze beschermhoezen jouw robot “food-proof” maken, waardoor je je robot toch kan inzetten in de voedingsindustrie wanneer dit anders niet mogelijk zou zijn. Een laatste en misschien wel belangrijkste voordeel van de beschermhoezen? Ze verminderen de onderhoudskosten aan de robot.

Hoes op maat

Voor elke robot maakt ASP een cover volledig op maat. Bestel je voor de eerste keer een robothoes, dan komen wij die voor jou over de robot plaatsen zodat de hoes perfect past en optimaal beschermt.

Wordt je robot ingeschakeld in een vervuilende werkomgeving, in de chemische industrie, de voedingsindustrie of de automobielsector? Bestel dan snel je ASP cover bij Tiltech.

Heeft u een vraag of wenst u een vrijblijvende offerte? Wij komen graag - vrijblijvend - ter plaatse om u te adviseren over de diverse producten van onze partner ASP.

Vrijblijvende offerte
Logo Pronomic
Logo Coval
Logo Lifts All
Logo Movomech
Logo ASP
Logo Kito Erikkila
Logo Elevation
Logo Atis
Logo tiltech 300 dpi
Biz Link Logo RGB