Uw specialist in ergonomische hefsystemen

VMA Contracting wordt Tiltech

In 1990 richtten we VMA Contracting op, waarmee we ons voornamelijk toespitsten op staalconstructies en buisleidingen voor de industrie. In 2003 besloten we het met Tiltech over een iets andere boeg te gooien. Vanaf dan focussen we ons voornamelijk op ergonomische hef- en hijswerktuigen. Ondertussen kunnen we bogen op een ruime expertise in verschillende sectoren, van farmaceutica tot de voedingsindustrie. We denken met u mee over uw specifieke noden en bouwen een optimale oplossing voor uw situatie.

Samenwerken met Tiltech? Niets dan voordelen

Tiltech tilt uw bedrijf letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau. Hiervoor werken we samen met verschillende buitenlandse leveranciers. Bij elk van hen kunnen we terecht voor een specifieke oplossing, waardoor we niet gebonden zijn aan 1 bepaald product. En zo kunnen we u steeds hijswerktuigen op maat aanbieden en dit aan een interessante prijs.

Tiltech stelt jouw hef- en hijswerktuigen volledig samen en ontwerpt en fabriceert zelf de staalstructuur als dit nodig is. In hele specifieke gevallen ontwerpen we zelfs een compleet nieuwe oplossing. Daarnaast kan je altijd een beroep doen op ons geschoold personeel voor het onderhoud van jouw machines.

Energiezuinige hef- en hijswerktuigen

Tiltech houdt niet alleen rekening met de specifieke noden in uw industrie, maar ook met uw budget en werknemers. Daarom streven we bij alle oplossingen naar een maximale ergonomie en energiezuinigheid.

Interesse in onze producten of diensten? Contacteer ons gerust, en maak het jezelf niet moeilijker dan nodig dankzij onze hef- en hijswerktuigen!

Vrijblijvende offerte
Logo Pronomic
Logo Coval
Logo Lifts All
Logo Movomech
Logo ASP
Logo Kito Erikkila
Logo Elevation
Logo Atis
Logo tiltech 300 dpi
Biz Link Logo RGB