Tiltech heet iedereen welkom op onze opendeurdagen van 15 en 16 Mei 2019, doorlopend van 10Hr tot 16Hr.

Ergonomische hef- en hijswerktuigen bij Tiltech

VMA Contracting wordt Tiltech

In 1990 richtten we VMA Contracting op, waarmee we ons voornamelijk toespitsten op staalconstructies en buisleidingen voor de industrie. In 2003 besloten we het met Tiltech over een iets andere boeg te gooien. Vanaf dan focussen we ons voornamelijk op ergonomische hef- en hijswerktuigen. Ondertussen kunnen we bogen op een ruime expertise in verschillende sectoren, van farmaceutica tot de voedingsindustrie. We denken met u mee over uw specifieke noden en bouwen een optimale oplossing voor uw situatie. 

Samenwerken met Tiltech? Niets dan voordelen

Tiltech tilt uw bedrijf letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau. Hiervoor werken we samen met verschillende buitenlandse leveranciers. Bij elk van hen kunnen we terecht voor een specifieke oplossing, waardoor we niet gebonden zijn aan 1 bepaald product. En zo kunnen we u steeds hijswerktuigen op maat bieden aan een interessante prijs. 

Tiltech stelt jouw hef- en hijswerktuigen volledig samen en ontwerpt en fabriceert zelf de staalstructuur als dit nodig is. In hele specifieke gevallen ontwerpen we zelfs een compleet nieuwe oplossingDaarnaast kan je altijd een beroep doen op ons geschoold personeel voor het onderhoud van jouw machines.

Energiezuinige hef- en hijswerktuigen

Tiltech houdt niet alleen rekening met de specifieke noden in uw industrie, maar ook met uw budget en werknemers. Daarom streven we bij alle oplossingen naar een maximale ergonomie en energiezuinigheid

Interesse in onze producten of diensten? Contacteer ons gerust, en maak het jezelf niet moeilijker dan nodig dankzij onze hef- en hijswerktuigen!

Contacteer ons

Tiltech nv -  Hoogveld Vriesenrot 22 -  9200  Dendermonde -  Belgium
  • VCA
  • ISO 14001