Tiltech viert haar 20-jarig bestaan in 2023! Een bijzonder moment voor ons als bedrijf. Het is alweer 20 jaar geleden dat vader en zoon Tillon Tiltech oprichtten, gespecialiseerd in hef- en tilsystemen voor de hele industrie. Sindsdien hebben we meer dan 1300 installaties wereldwijd geplaatst, van bedrijven in Dendermonde (België) tot Itatiaia (Brazilië). Onze passie voor technologische innovatie en uitmuntendheid heeft ons gebracht waar we nu zijn, en we kijken vol spanning uit naar de volgende 20 jaar. We zijn dankbaar voor onze klanten en partners, en kijken ernaar uit om samen met hen te blijven groeien en succesvol te zijn in de toekomst.
Ik heb dit bericht gelezen

Wij werken samen met volgende internationale bedrijven:

Tiltech werkt samen met verschillende internationale bedrijven, met elk hun eigen specifieke sterktes. Hierboven vindt u de meeste ervan terug. Door een combinatie van de verschillende oplossingen kan Tiltech voor u een oplossing op maat uitwerken.

Heeft u een vraag aangaande onze partners? Wij komen graag - vrijblijvend - ter plaatse om u te adviseren. U kan ons ook steeds telefonisch bereiken op +32 52 40 95 70.

Vrijblijvende offerte

Tiltech staat voor

  • 19 jaar betrouwbare partner
  • Persoonlijk advies, professioneel maatwerk
  • Complete hefoplossingen voor elke sector
  • Energiezuinige oplossingen
Logo Pronomic
Logo Coval
Logo Lifts All
Logo Movomech
Logo ASP
Logo Kito Erikkila
Logo Elevation
Logo Atis
Logo tiltech 300 dpi
Biz Link Logo RGB