Onderhoud van hef- en hijsmiddelen

Service

Om een optimaal en veilig gebruik van je hef- en hijsmiddelen te garanderen, heeft je installatie regelmatig een onderhoud nodig.

Een onderhoud aanvragen

Wil je een onderhoud of herstelling aanvragen voor een van je hef- en hijsmiddelen, vul dan eerst ons standaard interventierapport in. Deze kan u onderaan vrijblijvend downloaden. Zo kunnen we een inschatting maken van de onderdelen die vervangen moeten worden. We contacteren je daarna om af te spreken wanneer we langskomen om het onderhoud uit te voeren.

Standaardcontroles

Naast onderhoud en herstellingen op aanvraag, komt onze technieker ook jaarlijks bij je langs om het hefsysteem volledig na te kijken. Tijdens zo’n controle worden standaard slijtonderdelen ook preventief vervangen. Krijg je liever meermaals een technieker over de vloer? Ook dat kan! Geef ons gerust een seintje om de praktische details af te spreken.
Al onze hef- en hijsmiddelen worden gekeurd door een erkend organisme voordat ze in gebruik genomen worden. Ook dergelijk organisme komt meermaals per jaar langs op jouw bedrijf om je manipulator of andere machine periodiek te keuren. Zo is jouw veiligheid en die van je medewerkers steeds gegarandeerd.

Ontdek de Tiltech-service

Tiltech is meer dan een leverancier van hef- en hijsmiddelen. We helpen je met out-of-the-box-oplossingen op maat van je sector. Zoek je een oplossing om ergonomischer te tillen of te heffen? Neem dan contact met ons op. We denken met je mee en werken een installatie uit op maat van je sector. Of je nu actief bent in automotive of in farmaceutica, op onze service kan je rekenen.

Aarzel niet om ons te contacteren indien je nog vragen hebt over onze service of wil je een onderhoud aan je hef- en hijsmiddelen aanvragen?

Download hier ons standaard interventie formulier

Logo Pronomic
Logo Coval
Logo Lifts All
Logo Movomech
Logo ASP
Logo Kito Erikkila
Logo Elevation
Logo Atis
Logo tiltech 300 dpi
Biz Link Logo RGB