Tiltech heet iedereen welkom op onze opendeurdagen van 15 en 16 Mei 2019, doorlopend van 10Hr tot 16Hr.

Hijstoestellen voor elke sector

In vele industriesectoren behoort tillen, kantelen, draaien en stapelen tot het dagelijkse takenpakket. Met slimme tilhulpmiddelen en hijstoestellen zorgt Tiltech ervoor dat je medewerkers hierbij ergonomisch te werk kunnen gaan.

Dozen, zakken, vaten, rollen, kratten… het zijn maar enkele voorbeelden van lastig te tillen en vaak zware voorwerpen. De tilhulpmiddelen en hijstoestellen van Tiltech helpen je ze te heffen, kantelen en stapelen zonder dat je je daarbij hoeft te overstrekken. Ergonomisch en efficiënt! 

Oplossingen op maat van uw sector

Dankzij onze jarenlange ervaring en brede expertise kennen we de specifieke noden van elke sector. We denken met je mee en werken een slimme oplossing uit met oog voor energiezuinigheid. Of je nu actief bent in logistiek, voeding of farmaceutica, we helpen je graag met hijstoestellen op maat

Wat heb je nodig?

Om ergonomisch te tillen met een installatie van Tiltech, heb je in de eerste plaats een railsysteem, zwenkkraan of industriële manipulator nodig. Met een elektrische of pneumatische takel hef je de voorwerpen op, en met zuignappen, vacuümgrijpers of klemmen neem je de objecten vast. Ontdek snel alle toepassingen waarvoor je onze hef- en hijstoestellen kan inzetten en maak het werkleven van jezelf en je medewerkers zoveel gemakkelijker!

Ben je benieuwd naar onze oplossing voor jouw bedrijf? Contacteer ons gerust

Tiltech nv -  Hoogveld Vriesenrot 22 -  9200  Dendermonde -  Belgium
  • VCA
  • ISO 14001