Oplossingen voor elke sector

Heeft u een vraag of wenst u een offerte aangaande onze toepassingen? Wij komen graag - vrijblijvend - ter plaatse om u te adviseren. U kan ons ook steeds telefonisch bereiken op +32 52 40 95 70.

Vrijblijvende offerte

In vele industriesectoren behoort tillen, kantelen, draaien en stapelen tot het dagelijkse takenpakket. Met slimme tilhulpmiddelen en hijstoestellen zorgt Tiltech ervoor dat je medewerkers hierbij ergonomisch te werk kunnen gaan.

Dozen, zakken, vaten, rollen, kratten… het zijn maar enkele voorbeelden van lastig te tillen en vaak zware voorwerpen. De tilhulpmiddelen en hijstoestellen van Tiltech helpen je ze te heffen, kantelen en stapelen zonder dat je je daarbij hoeft te overstrekken. Ergonomisch en efficiënt!

Oplossingen op maat van uw sector

Dankzij onze jarenlange ervaring en brede expertise kennen we de specifieke noden van elke sector. We denken met je mee en werken een slimme oplossing uit met oog voor energiezuinigheid. Of je nu actief bent in logistiek, voeding of farmaceutica, we helpen je graag met hijstoestellen op maat.

Wat heb je nodig?

Om ergonomisch te tillen met een installatie van Tiltech, heb je in de eerste plaats een railsysteem, zwenkkraan of industriële manipulator nodig. Met een elektrische of pneumatische takel hef je de voorwerpen op, en met zuignappen, vacuümgrijpers of klemmen neem je de objecten vast. Ontdek snel alle toepassingen waarvoor je onze hef- en hijstoestellen kan inzetten en maak het werkleven van jezelf en je medewerkers zoveel gemakkelijker!

Download hier onze algemene brochure

Tiltech staat voor

  • 19 jaar betrouwbare partner
  • Persoonlijk advies, professioneel maatwerk
  • Complete hefoplossingen voor elke sector
  • Energiezuinige oplossingen
Logo Pronomic
Logo Coval
Logo Lifts All
Logo Movomech
Logo ASP
Logo Kito Erikkila
Logo Elevation
Logo Atis
Logo tiltech 300 dpi
Biz Link Logo RGB