Oplossingen voor uw ergonomisch tilprobleem

Logo tiltech 300 dpi


Tiltech voorziet tilhulpmiddelen en sleutel-op-de-deuroplossingen voor allerlei ergonomische problemen. Hoe?

Door de meest geschikte materialen samen te bouwen tot de meest optimale oplossing voor elke situatie. Tiltech tilt uw bedrijf letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau. Hiervoor werken we samen met verschillende buitenlandse leveranciers. Bij elk van hen kunnen we terecht voor een specifieke oplossing, waardoor we niet gebonden zijn aan één bepaald product. Zo kunnen we onze klanten steeds de meest geschikte technische oplossing op maat bieden voor een interessante prijs.

Sinds kort zijn we ook begonnen met het ontwerpen van onze eigen grijpers en zwenkkranen. Onze ontwerpers kunnen dan ook rechtstreeks communiceren met de eindklant. Hierdoor hebben we de leveringstermijnen ook beter onder controle. We beschikken over een atelier en demo ruimte waar we de grijpers uitvoerig testen eventueel in aanwezigheid van de klant.

"100% made in Belgium".

Heeft u een vraag of wenst u een vrijblijvende offerte? Wij komen graag - vrijblijvend - ter plaatse om u te adviseren over onze verschillende oplossingen voor uw bedrijf.

Vrijblijvende offerte
Logo Pronomic
Logo Coval
Logo Lifts All
Logo Movomech
Logo ASP
Logo Kito Erikkila
Logo Elevation
Logo Atis
Logo tiltech 300 dpi
Biz Link Logo RGB