Tiltech viert haar 20-jarig bestaan in 2023! Een bijzonder moment voor ons als bedrijf. Het is alweer 20 jaar geleden dat vader en zoon Tillon Tiltech oprichtten, gespecialiseerd in hef- en tilsystemen voor de hele industrie. Sindsdien hebben we meer dan 1300 installaties wereldwijd geplaatst, van bedrijven in Dendermonde (België) tot Itatiaia (Brazilië). Onze passie voor technologische innovatie en uitmuntendheid heeft ons gebracht waar we nu zijn, en we kijken vol spanning uit naar de volgende 20 jaar. We zijn dankbaar voor onze klanten en partners, en kijken ernaar uit om samen met hen te blijven groeien en succesvol te zijn in de toekomst.
Ik heb dit bericht gelezen

Kito Erikkila

Logo Kito Erikkila

Elektrische takels, railsystemen en zwenkkranen

Kito Erikkila is een fabrikant van ergonomische lichte railsystemen, zwenkkranen en elektrische kettingtakels die de veiligheid en productiviteit van klanten verbetert. Hun hoofdkantoor en fabriek bevinden zich in Masala (Finland), 25 km ten westen van Helsinki, waar al hun PROSYSTEM-kranen worden ontworpen en vervaardigd.

In februari 2018 werd Erikkila onderdeel van de wereldwijde Kito Group. Opgericht in 1932, levert Kito hoofdzakelijk ketting- en staaldraadtakels.

Heeft u een vraag of wenst u een vrijblijvende offerte? Wij komen graag - vrijblijvend - ter plaatse om u te adviseren over de diverse producten van onze partner Kito Erikkila.

Vrijblijvende offerte
Logo Pronomic
Logo Coval
Logo Lifts All
Logo Movomech
Logo ASP
Logo Kito Erikkila
Logo Elevation
Logo Atis
Logo tiltech 300 dpi
Biz Link Logo RGB