Tiltech viert haar 20-jarig bestaan in 2023! Een bijzonder moment voor ons als bedrijf. Het is alweer 20 jaar geleden dat vader en zoon Tillon Tiltech oprichtten, gespecialiseerd in hef- en tilsystemen voor de hele industrie. Sindsdien hebben we meer dan 1300 installaties wereldwijd geplaatst, van bedrijven in Dendermonde (België) tot Itatiaia (Brazilië). Onze passie voor technologische innovatie en uitmuntendheid heeft ons gebracht waar we nu zijn, en we kijken vol spanning uit naar de volgende 20 jaar. We zijn dankbaar voor onze klanten en partners, en kijken ernaar uit om samen met hen te blijven groeien en succesvol te zijn in de toekomst.
Ik heb dit bericht gelezen

Kratten & bakken stapelen

Toepassing Bakken 01


Kratten en bakken worden in vele sectoren en voor vele toepassingen gebruikt. Ze zijn ideaal om goederen in op te slaan en te transporteren. Maar voordat ze getransporteerd worden, moeten ze meestal eerst gestapeld worden.

Met een installatie van Tiltech stapelen jouw medewerkers kratten en bakken zonder zich te overstrekken.

Wat heb je nodig om kratten & bakken te stapelen?

Eerst en vooral een zwenkkraan, railsysteem of industriële manipulator om jouw installatie aan op te hangen. Daarnaast ook een takel om de kratten en de bakken te heffen. Als laatste heb je ook klemmen of een vacuümgrijper nodig om de kratten en de bakken vast te nemen. Die klemmen worden steeds voor jou op maat gemaakt.

Heeft u een vraag of wenst u een vrijblijvende offerte? Wij komen graag - vrijblijvend - ter plaatse om u te adviseren over onze diverse oplossingen voor u til probleem. U kan ons ook steeds telefonisch bereiken op +32 52 40 95 70.

Vrijblijvende offerte
Logo Pronomic
Logo Coval
Logo Lifts All
Logo Movomech
Logo ASP
Logo Kito Erikkila
Logo Elevation
Logo Atis
Logo tiltech 300 dpi
Biz Link Logo RGB