Ergonomisch tillen & stapelen van dozen

Toepassing Dozen 01


Dozen, ze zijn er in alle soorten en maten en worden gebruikt voor alle mogelijke toepassingen. Moet je vaak dozen tillen en stapelen in de hoogte, dan voel je dat allicht na enige tijd wel.

Dankzij de ergonomische tilsystemen van Tiltech kan je de hele dag lang dozen tillen en stapelen zonder dat je je hoeft te overstrekken.

Wat heb je nodig?

Om dozen te tillen en te stapelen, heb je in de eerste plaats een zwenkkraan, railsysteem, industriële manipulator of eventueel een liftkar nodig om de componenten aan op te hangen. Om te heffen maak je gebruik van een pneumatische of elektrische takel. Met zuignappen of klemmen op maat neem je dan de dozen vast om ze uiteindelijk te verplaatsen.

Neem ook eens een kijkje bij onze heftafels waar een pneumatische heftafel ook een oplossing voor uw toepassing kan betekenen.

Snel en veilig tillen met onze Basic?

Dit allround standaard hefsysteem is speciaal ontwikkeld voor distributiecentra en magazijnen waarbij het heffen van dozen snel en vlot moet gaan. Dit is een pneumatisch aangedreven hefsysteem, welke alleen een paar procent vereist van de energie die nodig is voor de traditionele vacuüm lifters met een elektrische vacuümpomp. Dit leidt tot zeer gunstige effecten op zowel economisch en ecologisch gebied. Bovendien is ons hefsysteem hierdoor zeer stil, bijna geluidsloos.

Heeft u een vraag of wenst u een vrijblijvende offerte? Wij komen graag - vrijblijvend - ter plaatse om u te adviseren over onze diverse oplossingen voor u til probleem. U kan ons ook steeds telefonisch bereiken op +32 52 40 95 70.

Vrijblijvende offerte
Logo Pronomic
Logo Coval
Logo Lifts All
Logo Movomech
Logo ASP
Logo Kito Erikkila
Logo Elevation
Logo Atis
Logo tiltech 300 dpi
Biz Link Logo RGB