Heftafels en mezzanineliften

Logo Elevation

Elevation is in februari 2020 ontstaan uit de fusie van 2 merken: BD-Lift en Britruck. BD Lift was oorspronkelijk Zweeds en maakte deel uit van de Zweedse industriële groep Sunnex lifting technology. Sinds mei 2018 is de engineering, productie en verkoop verhuisd naar het Advanced Handling dat deel uitmaakt van diezelfde groep. Advanced Handling produceert al sinds 1977 Britruck mobiele schaarheftafels, stapelaars en andere toestellen voor de industriële goederenbehandeling.

Advanced Handling, opgericht in 1977 in Peterborough (Engeland), heeft een schat aan ervaring met het leveren van hoogwaardige en robuuste heftafels, ongeacht het gewicht, de hoogte of de omgeving. Al hun standaard en op maat gemaakte oplossingen worden in eigen huis ontworpen en vervaardigd door een team van deskundige technische ontwerpers en bekwame ingenieurs in hun 40.000 m² speciaal gebouwde fabriek en aangrenzende kantoren.

Heeft u een vraag of wenst u een vrijblijvende offerte? Wij komen graag - vrijblijvend - ter plaatse om u te adviseren over de diverse producten van onze partner Advanced Handling.

Vrijblijvende offerte
Logo Pronomic
Logo Coval
Logo Lifts All
Logo Movomech
Logo ASP
Logo Kito Erikkila
Logo Elevation
Logo Atis
Logo tiltech 300 dpi
Biz Link Logo RGB