Hefsystemen in de automobielsector

Toepassing Automotive 01


De ergonomische hefsystemen van Tiltech kunnen zowel in de autoassemblage zelf, als bij de toeleveranciers ingezet worden. Onze systemen zijn in zowat elke fase van de autoassemblage inzetbaar. Ze worden gebruikt om autoruiten, autobanden, zetels en andere auto-onderdelen te monteren of te verplaatsen.

Onze tilsystemen voldoen bovendien aan alle specifieke eisen van de auto-industrie. Zo maken we gebruik van siliconevrije zuignappen die geen markering achterlaten op uw product. Zoals altijd zijn al onze hefsystemen uiterst veilig in gebruik.

Samenstelling

Een hefsysteem van Tiltech bestaat altijd uit een railsysteem, zwenkkraan, industriële manipulator of liftkar om de rest van de installatie aan op te hangen. Een elektrische of pneumatische takel zorgt ervoor dat onderdelen probleemloos geheven kunnen worden. Met zuignappen, klemmen of magneten neem je de onderdelen ten slotte vast om ze te (ver)plaatsen.

Heeft u een vraag of wenst u een vrijblijvende offerte? Wij komen graag - vrijblijvend - ter plaatse om u te adviseren over onze diverse oplossingen voor u til probleem. U kan ons ook steeds telefonisch bereiken op +32 52 40 95 70.

Vrijblijvende offerte
Logo Pronomic
Logo Coval
Logo Lifts All
Logo Movomech
Logo ASP
Logo Kito Erikkila
Logo Elevation
Logo Atis
Logo tiltech 300 dpi
Biz Link Logo RGB