Hefsystemen voor houten en metalen platen

Toepassing platen 01


Moet je in je werkomgeving vaak houten of metalen platen tillen, kantelen, draaien of stapelen? Dan heeft Tiltech de ideale oplossing voor jou.

Dankzij onze vacuüm platenheffer verplaats je gemakkelijk en ergonomisch al jouw platen.

De oplossing die Tiltech voor ons uitwerkte heeft het voordeel dat het stil is (geen pomp om te starten), altijd beschikbaar, bijna onderhoudsvrij en rekening houdend met de afmetingen van het gebouw.

— Olivier Istace, Menuiserie générale

Wat heb je nodig?

Eerst en vooral heb je een zwenkkraan, rolbrug of industriële manipulator nodig om de verschillende componenten aan op te hangen. Afhankelijk van jouw toepassing heb je ook een elektrische of pneumatische takel nodig om de platen te heffen. Als laatste zijn vacuümgrijpers onmisbaar om de platen uiteindelijk te kunnen verplaatsen.

Tiltech biedt een volledige oplossing op maat van jouw bedrijf. Of je nu in een schrijnwerkerij, keuken- of meubelatelier of in een metaalverwerkend bedrijf werkt, Tiltech zorgt voor een vacuüm platenheffer dat aan al jouw noden voldoet.

Heeft u een vraag of wenst u een vrijblijvende offerte? Wij komen graag - vrijblijvend - ter plaatse om u te adviseren over onze diverse oplossingen voor u til probleem. U kan ons ook steeds telefonisch bereiken op +32 52 40 95 70.

Vrijblijvende offerte

Download hier onze brochure hout en metaal

Logo Pronomic
Logo Coval
Logo Lifts All
Logo Movomech
Logo ASP
Logo Kito Erikkila
Logo Elevation
Logo Atis
Logo tiltech 300 dpi
Biz Link Logo RGB