Hefsystemen in de voedingsector

Toepassing voeding 01


Belgen zijn Bourgondiërs. Getuige daarvan de omvang van de voedingsindustrie in ons kleine landje. De voedingsmiddelen die hier gemaakt worden, moeten natuurlijk ook hun weg vinden naar hun bestemming, zoals talloze supermarkten in binnen- en buitenland. Vaak voorkomende verpakkingsvormen om deze voedingsmiddelen te transporteren, zijn dan ook dozen, zakken, kratten of vaten (fusten).

Om die zware verpakkingen te tillen en te verplaatsen, maakt Tiltech een volledig hefsysteem op maat van jouw behoeften en jouw toepassing(en).

Wat heb je nodig?

Eerst en vooral een zwenkkraan, railsysteem of industriële manipulator om jouw installatie aan op te hangen. Dankzij een elektrische of pneumatische takel kan je elke verpakking heffen en met klemmen of zuignappen op maat neem je ze stevig vast, zonder de producten te beschadigen uiteraard.

Al onze hefsystemen worden -indien gewenst - bovendien gemaakt in roestvrij staal.

Heeft u een vraag of wenst u een vrijblijvende offerte? Wij komen graag - vrijblijvend - ter plaatse om u te adviseren over onze diverse oplossingen voor u til probleem. U kan ons ook steeds telefonisch bereiken op +32 52 40 95 70.

Vrijblijvende offerte
Logo Pronomic
Logo Coval
Logo Lifts All
Logo Movomech
Logo ASP
Logo Kito Erikkila
Logo Elevation
Logo Atis
Logo tiltech 300 dpi
Biz Link Logo RGB