Tiltech viert haar 20-jarig bestaan in 2023! Een bijzonder moment voor ons als bedrijf. Het is alweer 20 jaar geleden dat vader en zoon Tillon Tiltech oprichtten, gespecialiseerd in hef- en tilsystemen voor de hele industrie. Sindsdien hebben we meer dan 1300 installaties wereldwijd geplaatst, van bedrijven in Dendermonde (België) tot Itatiaia (Brazilië). Onze passie voor technologische innovatie en uitmuntendheid heeft ons gebracht waar we nu zijn, en we kijken vol spanning uit naar de volgende 20 jaar. We zijn dankbaar voor onze klanten en partners, en kijken ernaar uit om samen met hen te blijven groeien en succesvol te zijn in de toekomst.
Ik heb dit bericht gelezen

Tillen, verplaatsen & stapelen van vaten of emmers

Toepassing vaten 01


Wie werkt in een brouwerij, drukkerij of in de chemie- of voedingsindustrie wordt er dagelijks mee geconfronteerd: vaten en emmers. Makkelijk om vloeistoffen in op te slaan, iets moeilijker om te tillen, te verplaatsen en te stapelen wegens de vorm en het gewicht.

Maar daar heeft Tiltech dan weer de oplossing voor!

Wat heb je nodig?

De installatie, die ook verkrijgbaar is conform de ATEX-richtlijnen, wordt opgehangen aan een zwenkkraan, railsysteem of industriële manipulator. Hobbocks of vaten kan je opheffen met behulp van een elektrische of pneumatische takel. Om deze vast te nemen, maak je gebruik van klemmen of zuignappen die speciaal op maat van jouw toepassingen geleverd worden.

Heeft u een vraag of wenst u een vrijblijvende offerte? Wij komen graag - vrijblijvend - ter plaatse om u te adviseren over onze diverse oplossingen voor u til probleem. U kan ons ook steeds telefonisch bereiken op +32 52 40 95 70.

Vrijblijvende offerte
Logo Pronomic
Logo Coval
Logo Lifts All
Logo Movomech
Logo ASP
Logo Kito Erikkila
Logo Elevation
Logo Atis
Logo tiltech 300 dpi
Biz Link Logo RGB